ΚΡΑΤΗΣΗ
18
Jul, 2024
19
Jul, 2024
Created with Sketch. 1 Created with Sketch.
Ενήλικες
Created with Sketch. 0 Created with Sketch.
Παιδιά

Καλώς ήρθατε

Καλωσορίσατε στο Latmos1860, στο κέντρο της Σκάλας, στην πλατεία, 50 μόλις μέτρα από το λιμάνι! Το Latmos1860 είναι ένα αρχοντικό 19ου αιώνα που πρόσφατα μετατράπηκε σε έναν Home Hotel με σκοπό να δημιουργήσει για τους επισκέπτες του, την αίσθηση του σπιτιού μακριά από το σπίτι! Η αυθεντική φιλοξενία, η προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και οι ανέσεις είναι ο πρωταρχικός στόχος των ιδιοκτητών, οι οποίοι έκαναν πραγματικότητα το όνειρο τους να δημιουργήσουν ουσιαστικά ένα σπίτι για όσους επιθυμούν οι διακοπές τους να έχουν προσωπικό χαρακτήρα και άνεση. Έτσι φτιάχτηκε με πολύ μεράκι, έμφαση στη λεπτομέρεια και προσωπική δουλειά το Latmos1860.

Όπως αναφέρει και η επιγραφή του, το Latmos1860 είναι ένα κτίριο του προπερασμένου αιώνα με υπέροχη θέα απόλυτα εναρμονισμένο με το φυσικό περιβάλλον και την πατινιώτικη αρχιτεκτονική που μετατράπηκε σε έναν εξαιρετικό παραδοσιακό ξενώνα, σ’ ένα πραγματικό αρχοντικό σπίτι. Με απόλυτο σεβασμό στην παράδοση, στην ιστορία και την αρχιτεκτονική τόσο του κτιρίου όσο και του τόπου και παράλληλα με γνώμονα την άνεση των επισκεπτών, την ποιότητα των παροχών και την υψηλή αισθητική, το Latmos 1860 είναι τώρα ένα εκπληκτικό Home Hotel που ισορροπεί άριστα μεταξύ του παλιού και του νέου, του σύγχρονου και του παραδοσιακού.

Πριν λίγο καιρό η ξύλινη και επιβλητική πόρτα του, σήμα κατατεθέν του ιστορικού κτιρίου, άνοιξε και σας περιμένει για μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών σε ένα πανέμορφο νησί!

Σκοπός μας, είναι να νιώσετε σαν το σπίτι σας, να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε!